e
Banner

Etiketler: cenk group



Cenk Group’dan riskleri sıfırlayan çözümler


Yayın: 08-01-2013
Kategori: Denizyolu

Cenk Group tek elden sunduğu çözümler ve sahip olduğu 12 adet 40’ reefer konteyner ile gıda lojistiğinde ‘çeşitlilik’ sunuyor. Şirketin Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Attila Yener, “İhraç ürünlerini tarladan konteynere yükleyip Ukrayna, Rusya veya diğer nihai teslim noktasına kadar soğuk zinciri koruyarak taşıyabiliyoruz. Böylece liman operasyonları gibi dış etkilerin hasar riskini de sıfırlıyoruz” diye konuşuyor.





Otomotiv endüstrisinin Karadeniz’deki fatihi: Cenk Group


Yayın: 17-07-2013
Kategori: Lojistik

Türkiye’nin ilk Car-Carrier gemisi ile faaliyet gösterdiği Derince-Ilychevsk hattını Köstence Limanı ile güçlendiren Cenk Group, otomotiv lojistiğinde performans artıracak. 2012 yılında 35 bin araçlık bir kapasiteye ulaştıklarını belirten Cenk Group Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Attila Yener, “Bu yıl 40 bin araçlık bir kapasite hedefliyoruz. Hattımıza eklediğimiz Köstence ayağı da hacmimizi olumlu etkileyecek” diyor.





Cenk Group'tan kamuoyuna açıklama


Yayın: 23-04-2014
Kategori: Denizyolu
Etiketler: cenk group

Cenk Group' Turk ve Ukrayna medyasında yayınlanan haberlerle ilgili kamuoyuna aşağıdaki açıklamayı yaptı.




Cenk Group Karadeniz’de büyümeye demir attı



20 yılı aşkın süredir Karadeniz’de Ro-Ro hatları işleten Cenk Group, Türkiye ile Ukrayna arasında 4 ayrı hatta 4 gemiyle düzenli seferler gerçekleştiriyor. 2013’te 50 binin üzerinde araç, 20 bin tır ve 60 bini aşkın paletli yük hacmine ulaştıklarını belirten Cenk Group Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Attila Yener, kapıya teslim paket hizmetlerle fark yarattıklarını söylüyor.